Sanitair van A tot Z

Als Loodgieter uit Lennik zijn trots op ons werk. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van loodgieterswerk, van traditionele technieken tot de nieuwste technologieën. Wij bieden noodreparaties, onderhoud en allerlei sanitaire toepassingen. Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en we zullen er alles aan doen om de klus goed te klaren.

Wij bieden een breed scala aan producten van alleen de beste merken op de markt. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw behoeften en budget. Als u dus op zoek bent naar een loodgieter in Lennik en omgeving, kijk dan niet verder dan Alltec. Wij helpen u graag met al uw loodgietersbehoeften.

Contacteer ons
Loodgier in Lennik
Loodgieterij in Lennik

Wij staan altijd voor u klaar!

Wij begeleiden u bij uw gehele loodgietersproject, van begin tot eind. Ons dienstenpakket is zeer breed en we zijn ervan overtuigd dat we elk probleem kunnen oplossen. Dus, als u behoefte heeft aan een sanitaire renovatie, of andere loodgietersdiensten, Neem dan vandaag nog contact met ons op om aan uw project te beginnen.

Loodgier in Lennik
Realisaties

Wat wij als loodgieter realiseren

Ontdek onze realisaties

Onze diensten

Alltec uit Lennik kan u voorzien van diverse diensten op het gebied van elektrische installaties, airconditioning, warmtepompen en sanitair.

We zijn trots op elk project dat we afwerken. Bekijk onze realisaties om wat van ons eerdere werk te zien. Zou uw project het volgende kunnen zijn? Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Bekijk onze realisaties

Heeft u vragen of
wenst u een gratis offerte?

Neem hier contact met ons op