Warmtepomp laten plaatsen?Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Warmtepomp installateur

Alltec is een installateur dat gespecialiseerd is in de installatie van alle soorten warmtepompen in Lennik en omgeving.

Als warmtepompinstallateur werken we graag met warmtepompen bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Warmtepompen zijn een efficiëntere manier om uw woning te verwarmen en kunnen u helpen om geld te besparen op uw energiefactuur. De grootste energieverbruiker in de meeste woningen is de verwarming, dus overstappen op een warmtepomp kan een grote impact hebben.

Warmtepompen werken door warmte uit de lucht of de grond over te brengen naar uw huis, dus ze zijn efficiënter dan traditionele verwarmingsmethoden. Bovendien kunnen warmtepompen ook worden gebruikt om uw huis te koelen in de zomer, waardoor ze een veelzijdige optie voor het hele jaar door comfort. Als u geld wilt besparen en uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, raden wij u aan een warmtepomp te overwegen voor uw volgende woonproject.

Contacteer ons
Warmtepomp installateur Lennik
Alltec Warmtepomp installateur Lennik

De voordelen van een warmtepomp

Een warmtepomp verbruikt minder energie dan een conventioneel verwarmingssysteem, waardoor het een ideale keuze is voor wie zijn impact op het milieu wil verminderen. Bovendien stoot een warmtepomp tot 50% minder CO2 uit dan een conventioneel verwarmingssysteem, waardoor het een milieuvriendelijkere optie is. Een warmtepomp is ook gemakkelijk te installeren, zelfs op bestaande leidingen, en kan worden aangesloten op vloerverwarming voor nog meer efficiëntie. Met zoveel voordelen is het geen wonder dat warmtepompen steeds populairder worden als middel om huizen en kantoren te verwarmen.

Warmtepomp Lennik
Realisaties

Bekijk hoe wij uw warmtepomp installeren

Ben je nog niet overtuigd van een warmtepomp te installeren? Bekijk alvast enkele realisatie. Heb je vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Ontdek onze realisaties

Onze diensten

Alltec uit Lennik kan u voorzien van diverse diensten op het gebied van elektrische installaties, airconditioning, warmtepompen en sanitair.

We zijn trots op elk project dat we afwerken. Bekijk onze realisaties om wat van ons eerdere werk te zien. Zou uw project het volgende kunnen zijn? Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Bekijk onze realisaties

Heeft u vragen of
wenst u een gratis offerte?

Neem hier contact met ons op