Skip to content Skip to footer
Jouw Specialist in Airco

Uw Comfort, Onze Expertise

Wij begrijpen we de essentie van een aangename leef- en werkomgeving. Onze airco-diensten zijn ontworpen om zowel particulieren als bedrijven te voorzien van op maat gemaakte, betrouwbare en energie-efficiënte koeloplossingen

01. Installaties op Maat
02. Onderhoud en Reparaties
03. Energie-efficiëntie Advies
04. Koelen & verwarmen
04. Verschillende top-merken
Een moderne woonkamer met een beige bank, minimalistische kunst en een houten tafel leidt naar een open eethoek. Neutrale tinten en kamerplanten versterken de luchtige, elegante ruimte met natuurlijk licht, terwijl een efficiënt airconditioningsysteem overal voor optimaal comfort zorgt.
Vraag jouw kostenraming nu aan!

Vraag een gratis offerte

Bij Alltec maken we het simpel – vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek de efficiënte en op maat gemaakte airco-oplossingen die wij bieden om uw leef- of werkomgeving naar een hoger niveau van comfort te tillen.

Google beoordeling

4.5

Een airconditioningunit voor buiten is geïnstalleerd op een houten terras tegen een witte bakstenen muur, met een grote boom die voor natuurlijke schaduw op de achtergrond zorgt.

Comfort met een glimlach!

Topmerken Aangepast aan Uw Budget

Op maat gemaakt comfort

Bij het realiseren van comfortabele leef- en werkomgevingen staat onze werkwijze centraal. Ons toegewijde team voorziet u niet alleen van deskundig advies, maar presenteert ook op maat gemaakte oplossingen, waarbij we hoogwaardige merken zoals Daikin integreren. Onze unieke aanpak stelt ons in staat om flexibel om te gaan met uw budget. Zo garanderen we optimale comfortervaringen die perfect aansluiten op uw financiële mogelijkheden.

WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team 😉
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique 🙂
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!