Skip to content Skip to footer
Jouw Specialist in Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken op maat

Alltec is jouw partner voor elektriciteitswerken, zowel voor professionals als particulieren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Ontdek onze uitgebreide diensten die variëren van installaties tot onderhoud en ervaar waarom Alltec een vertrouwde naam is in elektriciteitsoplossingen.
01. Installaties op Maat
02. Onderhoud en Reparaties
03. Nieuwbouw en Renovatie
04. Elektriciteit conform
Een bed in een kamer met een elektriciteitslamp erboven.
Vraag jouw kostenraming nu aan!

Vraag een gratis offerte

Ontvang een helder beeld van jouw elektriciteitsproject zonder kosten. Onze gratis offerte is jouw eerste stap naar op maat gemaakte elektriciteitsoplossingen. Vraag het nu aan en ontdek wat Alltec voor jou kan betekenen.

Google beoordeling

4.7

Een kamer met zwarte verlichtingsarmaturen.

Wij bieden een ultieme service

7 op 7 zijn wij beschikbaar

Nieuwbouw of Renoveren?

Wij verzorgen op maat gemaakte elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovaties. Of je nu een nieuw gebouw ontwerpt met geavanceerde systemen of een bestaande ruimte verbetert, wij bieden hoogwaardige oplossingen die aan al jouw elektrische behoeften voldoen. Onze expertise omvat nauwe samenwerking met bouwteams voor naadloze integratie bij nieuwbouw, en ervaren renovatietechnieken om verouderde systemen te upgraden. Wij staan klaar om zowel nieuwbouw als renovatieprojecten te voorzien van elektriciteitswerken die perfect passen bij de specifieke eisen van elk project.

Neem contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte die jouw visie weerspiegelt.

WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team 😉
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique 🙂
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!