Skip to content Skip to footer
Elektriciteitswerken
Jouw Specialist in Elektriciteitswerken

Alltec - Uw Betrouwbare Elektricien in Affligem

Welkom bij Alltec, uw betrouwbare elektricien in Affligem en omgeving. Wij zijn experts in het uitvoeren van elektriciteitswerken en hebben een team van ervaren elektriciens die klaarstaan om u te helpen met al uw elektrische behoeften.

Of het nu gaat om het installeren van stopcontacten, het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken of het implementeren van geavanceerde domoticasystemen, Alltec is hier om u te helpen met uw elektrische installatiebehoeften.

01. Installaties op Maat
02. Nieuwbouw & Renovatie
03. Plaatsing van videofonie en parlofonie
Een bed in een kamer met een elektriciteitslamp erboven.
Vraag jouw kostenraming nu aan!

Vraag een gratis offerte

Ontvang een helder beeld van jouw elektriciteitsproject zonder kosten. Onze gratis offerte is jouw eerste stap naar op maat gemaakte elektriciteitsoplossingen. Vraag het nu aan en ontdek wat Alltec voor jou kan betekenen.

Google beoordeling

4.7

Een kamer met zwarte verlichtingsarmaturen.

Wij bieden een ultieme service

Jouw totaaloplossing

Herstellingen en Renovaties

Bij Alltec bent u niet alleen aan het juiste adres voor installaties, maar ook voor herstellingen en renovaties alsook zonnepanelen en laadpalen. Heeft u last van een kortsluiting of andere elektrische problemen? Onze ervaren elektriciens staan graag voor u klaar om dit op te lossen en zorgen voor een perfect functionerende elektrische installatie bij u thuis of op kantoor.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met bekabeling en databekabeling tijdens renovatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om een kleine renovatie in uw woning of een grote renovatie van een bedrijfspand, wij bieden onze expertise aan en zorgen voor een vlekkeloze installatieAarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

  • Herstellingen van elektrische installaties
  • Renovaties van elektriciteitssystemen
  • Kortsluitingen oplossen
  • Bekabeling en databekabeling bij renovatiewerkzaamheden
  • Nieuwbouw projecten
Wij zijn mee met de nieuwste technologie

Professionele Elektriciteitswerken en Domotica

Bij Alltec hebben we de expertise om aan al uw elektrische installatiebehoeften te voldoen. Of u nu stopcontacten wilt installeren, algemene elektriciteitswerken uit wilt voeren of geavanceerde domoticasystemen wilt implementeren, wij bieden een breed scala aan professionele elektriciteitswerken en domotica-oplossingen in Affligem.

Ons team van volledig gekwalificeerde elektriciens zorgt voor een veilige en betrouwbare elektrische installatie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw woning of bedrijfspand. Bij Alltec begrijpen we het belang van een goed functionerende elektrische installatie en daarom bieden we alleen de hoogste kwaliteit producten en diensten aan.

Woman holding phone with running smart home application for temperature control

Smart home oplossingen

Veelgestelde vragen

Alltec kan verschillende elektriciteitswerken uitvoeren, waaronder de installatie van stopcontacten, algemene elektriciteitswerken en het implementeren van domoticasystemen.

Ja, naast installatiediensten biedt Alltec ook herstellingen en renovaties aan. Onze ervaren elektriciens kunnen kortsluitingen en andere elektrische problemen oplossen en helpen ook met bekabeling en databekabeling tijdens renovatiewerkzaamheden.

Alltec is gespecialiseerd in de plaatsing van videofonie en parlofonie. We bieden hoogwaardige systemen aan die de veiligheid van uw woning of bedrijfspand verhogen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Alltec biedt een breed scala aan elektriciteitsdiensten voor nieuwbouwprojecten. Dit omvat de volledige installatie van elektrische systemen, verlichting, stopcontacten, schakelaars en het implementeren van moderne domoticasystemen.

WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team ;-)
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique :)
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!