Skip to content Skip to footer
Jouw Specialist in laadpalen

Duurzaam Opladen voor de Toekomst

We begrijpen de groeiende vraag naar duurzaam vervoer. Als toonaangevende installateur van laadpalen bieden wij hoogwaardige oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ontdek hoe wij bijdragen aan de groei van elektrische mobiliteit en maak de overstap naar duurzaam opladen eenvoudig.

02. Particuliere Installaties
03. Openbare Laadpalen

Bereken jouw laadpaal

Laadpaal configurator

Laadpaal montage

Afstand tot de kast

m
EUR

Netaansluiting

Load balancing

De laadpaal verdeelt het beschikbare vermogen automatisch en communiceert met een slimme meter voor de stroomcapaciteit van het netwerk. Zo voorkomt u stroomstoringen, bespaart u energie en laadt u uw auto altijd op met de maximale beschikbare stroom.

EUR
EUR

Mogen wij jouw adviseren?

Wij garanderen dat u geen verkopers achter u aan zult hebben die u proberen te overtuigen van onze diensten.

Er staat een auto geparkeerd naast een laadpaal Laadpaal.

Slim Laden, Transparant Betalen.

Wij zetten ons 200% in voor elk project.

Waarom Kiezen voor Alltec?

Bij Alltec streven we naar de hoogste standaarden in laadpaalinstallatie, en hier is waarom:

  • Deskundig Advies: Ons toegewijde team staat klaar om advies op maat te leveren, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.
  • Geavanceerde Technologie: Alltec blijft voorop lopen met de nieuwste laadpalentechnologieën, wat resulteert in efficiënt en snel opladen.
  • Transparante Prijzen: Eerlijkheid en transparantie zijn onze prioriteit. Bij Alltec ontvangt u duidelijke prijzen zonder onaangename verrassingen.
  • Kwaliteitsinstallaties: Onze vakbekwame installateurs garanderen nauwkeurige en betrouwbare installaties, perfect afgestemd op uw specifieke locatie. Kies voor Alltec en geniet van hoogwaardige laadinfrastructuur die voldoet aan al uw verwachtingen.
WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team 😉
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique 🙂
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!
Stap Richting Duurzaamheid

Vraag een gratis offerte

Ontvang vandaag nog een gratis offerte op maat van Alltec. Of het nu voor uw bedrijf, thuis of openbare ruimte is, wij bieden transparante prijzen en heldere oplossingen voor efficiënt en duurzaam opladen. Maak de overstap vandaag nog en ontdek de mogelijkheden met Alltec.

Google beoordeling

4.7