Skip to content Skip to footer
Jouw Specialist in zonnepanelen

Innovatie, Efficiëntie, Zorg voor de Toekomst

Welkom bij Alltec, dé zonnepanelen installateur waarop u kunt vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. Bij ons staan vakmanschap, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding centraal. Als ervaren experts op het gebied van zonne-energie bieden wij u de kennis en ervaring om uw zonnepanelen efficiënt en vakkundig te installeren.

01. Hoog Rendement
02. Duurzaamheid
03. Energie-efficiëntie Advies
04. Garantie

Bereken de kost van jouw installatie

Zonnepanelen configurator met berekening

Jouw dak

Wat is uw jaarlijks stroomverbruik?

kwh
kwh

Aantal zonnepanelen

Bereken uw prijs

U ontvangt van ons binnen één werkdag een inschatting via email

De schaduw van een zonnepaneel op een dak.

Energie van de Toekomst

Wat Ons Advies Uniek Maakt

Advies voor Uw Zonne-energie

Wij erkennen de cruciale rol van deskundig advies bij het maken van weloverwogen keuzes op het gebied van duurzame energie. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, waarbij we praktische kennis en ervaring inzetten om de juiste zonne-energieoplossing voor uw behoeften te vinden.

Vraag jouw kostenraming nu aan!

Vraag een gratis offerte

Wij zetten alles op een rij, zodat u helder inzicht krijgt in de kosten en voordelen van uw toekomstige zonnepaneelinstallatie. Onze offerte biedt een gedetailleerd overzicht, inclusief materiaal, arbeid en mogelijke financiële voordelen, zodat u goed geïnformeerd bent over uw investering.

Google beoordeling

4.7

Veelgestelde vragen

Het installeren van zonnepanelen biedt verschillende voordelen. Ten eerste kunt u duurzame energie opwekken, wat goed is voor het milieu. Daarnaast kunt u besparen op uw energiefactuur, aangezien de zonnepanelen de elektriciteit rechtstreeks omzetten naar wisselstroom die u thuis kunt gebruiken. Bovendien zijn er premies en subsidies beschikbaar die de kosten van de installatie kunnen verlagen. Tot slot draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot door gebruik te maken van groene energie.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren zoals uw energieverbruik, de beschikbare ruimte op uw dak en het type zonnepanelen dat u kiest. Onze ervaren installateurs kunnen uw energieverbruik per jaar in kaart brengen en u adviseren over het optimale aantal zonnepanelen voor uw situatie.

De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de initiële investering, de besparingen op uw energiekosten en eventuele premies of subsidies. Gemiddeld ligt de terugverdientijd van zonnepanelen tussen de 7 en 12 jaar. Onze installateurs kunnen u helpen om een nauwkeurige berekening te maken op basis van uw specifieke situatie.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar, waaronder monokristallijne panelen, polykristallijne panelen en dunne film panelen. Monokristallijne panelen hebben een hoger rendement, maar zijn over het algemeen duurder. Polykristallijne panelen zijn iets minder efficiënt, maar bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dunne film panelen zijn flexibel en kunnen op verschillende oppervlakken worden geïnstalleerd.

WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team 😉
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique 🙂
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!