Skip to content Skip to footer
Gratis offerte

Rijd elektrisch, laad slim!

Een vrouw staat voor een huis met een auto ervoor geparkeerd, naast laadpalen.

We begrijpen de groeiende vraag naar duurzaam vervoer. Als toonaangevende installateur van laadpalen bieden wij hoogwaardige oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ontdek hoe wij bijdragen aan de groei van elektrische mobiliteit en maak de overstap naar duurzaam opladen eenvoudig.

Google beoordeling

4.7

Bereken jouw laadpaal

Laadpaal configurator

Laadpaal montage

Afstand tot de kast

m
EUR

Netaansluiting

Load balancing

De laadpaal verdeelt het beschikbare vermogen automatisch en communiceert met een slimme meter voor de stroomcapaciteit van het netwerk. Zo voorkomt u stroomstoringen, bespaart u energie en laadt u uw auto altijd op met de maximale beschikbare stroom.

EUR
EUR

Mogen wij jouw adviseren?

Wij garanderen dat u geen verkopers achter u aan zult hebben die u proberen te overtuigen van onze diensten.

Onze aanraders

Een zwart-witte doos met een lampje erin.
Smappee
Een afbeelding van een zwarte afstandsbediening met laadpalentechnologie.
Easee
Een zwarte magnetische smartphonehouder voor in de auto, ontworpen voor gemakkelijke toegang tot oplaadpunten, met een rond ontwerp met een prominent 'z'-logo in het midden.
Zaptec
Een zwarte gameconsole, ontworpen met een op laadpalen geïnspireerde rechtopstaande positie, heeft de naar voren gerichte zijde open, waardoor de interne componenten zichtbaar worden.
Veton
WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team 😉
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique 🙂
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!
Een auto wordt aangesloten op een laadpaal.

Slim Laden, Transparant Betalen.

Alltec: Uw partner voor laadpalen

Waarom kiezen voor Alltec?

Op zoek naar een betrouwbare partner met gedegen advies voor de installatie van uw laadpaal? Kies dan voor Alltec! We zijn een gedreven team met een passie voor duurzame energie en uitgebreide kennis van laadpalen. We helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw woning of bedrijf.

02. Kwaliteitsgarantie
03. Klantentevredenheid
04. Altijd alles onder controle