Skip to content Skip to footer
Airco installateur
Jouw Specialist in Airco

Betrouwbare Airco Installateur in Dilbeek

Welkom bij onze airco installatieservice in de regio Dilbeek. Bij ons vind je betrouwbare en bekwaam airco installateurs die gespecialiseerd zijn in het installeren van airconditioning.

Of je nu op zoek bent naar een airco installatie voor je woning of bedrijf, wij zijn de beste keuze in Dilbeek en omstreken. Onze ervaren installateurs zorgen voor een perfecte installatie en een aangenaam binnenklimaat.

01. Installaties op Maat
02. Onderhoud en Reparaties
03. Energie-efficiëntie Advies
04. Lucht-lucht Warmtepomp
Een vrouw zit op een bank met een airconditioning.
Vraag jouw kostenraming nu aan!

Vraag een gratis offerte

Bij Alltec maken we het simpel – vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek de efficiënte en op maat gemaakte airco-oplossingen die wij bieden om uw leef- of werkomgeving naar een hoger niveau van comfort te tillen.

Google beoordeling

4.7

Air conditioner

Comfort met een glimlach!

Deskundige Installatie en Onderhoud door Alltec

Bij Alltec zijn we erkende airco installateurs in Dilbeek. We zijn een gespecialiseerd bedrijf dat deskundige installatie- en onderhoudsdiensten aanbiedt voor airconditioningssystemen. We zijn gepassioneerd over het werk dat we doen en werken enkel met topmerken, zoals Daikin, om ervoor te zorgen dat jouw airco perfect werkt.

Onze installateurs zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het installeren en onderhouden van airconditioners. Wij weten precies wat er nodig is om jouw airco altijd moeiteloos te laten functioneren. Bij Alltec kun je rekenen op een perfecte afwerking en een constant binnenklimaat.

Geniet van Perfecte Koeling en Comfort

Bij ons kun je terecht voor diverse airco systemen die zorgen voor een perfect binnenklimaat in jouw woning. Of het nu gaat om een monoblock airco of een split-systeem met een binnenunit en buitenunit, wij hebben altijd de oplossing die bij jou past.

Onze lucht-lucht warmtepomp is hierbij het meest populair. Dit systeem zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor verwarming en ontvochtiging. Zo kun je het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat. De temperatuur en luchtvochtigheid in huis zijn volledig te regelen met behulp van onze moderne airconditioningssystemen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van jouw airco systeem? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!

Een afstandsbediening gebruiken om een airconditioner aan te zetten

Wij denken aan jouw comfort

Veelgestelde vragen

Als airco installateur in Aalst zijn wij gespecialiseerd in het installeren van airconditioningssystemen voor zowel woningen als bedrijven. Wij kunnen jou voorzien van verschillende types airco’s, zoals monoblock airco’s, split-systemen met een binnenunit en buitenunit, en lucht-lucht warmtepompen.

Een professionele installatie en regelmatig onderhoud van een airco is essentieel voor optimale prestaties en energiezuinigheid. Wanneer een airco correct geïnstalleerd is, zal deze efficiënt werken en jou voorzien van een constante binnentemperatuur. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat jouw airco schoon blijft, filters worden vervangen en eventuele problemen tijdig worden opgelost.

Onze moderne airconditioningsystemen bieden geavanceerde functies waarmee je de temperatuur en luchtvochtigheid in jouw huis kunt regelen. Je kunt de gewenste temperatuur instellen op de airco-unit of zelfs gebruikmaken van een afstandsbediening. Sommige airco’s hebben ook ingebouwde sensoren die de luchtvochtigheid meten en automatisch aanpassingen maken om een comfortabel binnenklimaat te handhaven.

WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team ;-)
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique :)
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!