Skip to content Skip to footer
Laadpalen
Jouw Specialist in laadpalen

Laadpalen voor thuis in Roosdaal

Het is onze missie om het thuis opladen van uw elektrische auto zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Met een eigen laadpaal thuis in Roosdaal profiteert u van het gemak om op elk gewenst moment uw elektrische wagen op te laden. Wij begrijpen dat elektrische voertuigen de toekomst zijn en daarom bieden we laadstations aan die geschikt zijn voor alle types elektrische auto’s, inclusief thuislaadstations met een laadvermogen van zowel 11 kw als 22 kw. Of u nu de trotse eigenaar bent van een type 2 voertuig of net begint met het elektrisch rijden, een laadpaal koopt u bij ons met het vertrouwen dat uw elektrische wagen thuis veilig en snel opgeladen kan worden.

02. Particuliere Installaties
03. Openbare Laadpalen
Een auto wordt aangesloten op een laadpaal.
Stap Richting Duurzaamheid

Vraag een gratis offerte

Ontvang vandaag nog een gratis offerte op maat van Alltec. Of het nu voor uw bedrijf, thuis of openbare ruimte is, wij bieden transparante prijzen en heldere oplossingen voor efficiënt en duurzaam opladen. Maak de overstap vandaag nog en ontdek de mogelijkheden met Alltec.

Google beoordeling

4.7

Een regio laadpalenpaal voor een huis.

Slim Laden, Transparant Betalen.

Het belang van een laadpaal voor thuis kiezen

Het integreren van een laadpaal voor thuis in Roosdaal is een aanzienlijke stap vooruit in de transitie naar duurzame mobiliteit. Terwijl de populariteit van elektrisch rijden toeneemt, wordt het snel duidelijk dat een betrouwbare en efficiënte thuislaadpaal essentieel is om de ervaring van het bezitten van een elektrisch voertuig te verbeteren. Wij begrijpen dat het installeren van een thuislaadpunt meer is dan alleen het plaatsen van een apparaat; het is een investering in gemak, veiligheid en de toekomst van onze planeet.

Een elektrische laadpaal, vaak gewoon laadpunt genoemd, is een station dat wordt aangesloten op uw elektrische installatie thuis om uw elektrische auto te laden. De installatie van een laadpaal moet zorgvuldig worden uitgevoerd om overbelasting van het netwerk te voorkomen en gebruik te maken van load balancing. Dit waarborgt dat uw elektrische auto effectief laadt terwijl de elektrische installatie in goede staat blijft.

Onze laadpalen voor thuis: Gemak ontmoet innovatie

We bieden 2 soorten laadpalen die naadloos integreren in iedere thuisomgeving, geschikt om te installeren aan de muur of op een paal. Dit biedt u de vrijheid om te kiezen voor een oplossing die esthetisch en praktisch het beste past bij uw situatie. Met vaste kabels en universele connectoren zijn onze laadstations compatibel met zowel type 1 als type 2 elektrische wagens.

  • Voor de hybride auto bieden we laadpalen die de flexibiliteit van zowel elektrisch als traditioneel rijden ondersteunen.
  • Bij volledig elektrische wagens zorgen onze laadpalen ervoor dat uw voertuig snel en efficiënt opgeladen kan worden.

Onze laadstations in Roosdaal zijn in staat om regelmatig en langdurig hoge stroom te leveren, cruciaal voor het elektrisch laden van auto’s die dagelijks gebruikt worden. We zorgen er ook voor dat uw elektrische toestellen in huis ongestoord blijven functioneren dankzij slimme energieverdeling.

Een wit rechthoekig object met een rood licht erop, de zogenaamde laadpalen, dient als laadstation voor elektrische voertuigen.

Smart home oplossingen

Een laadpaal voor laadpalen voor een huis ten dienste van de regio.

Snel, efficiënt en duurzaam

Kies de perfecte laadpaal: Installatie en laadsnelheid

Wanneer u overweegt om een laadpaal thuis in Roosdaal te installeren, zijn er verschillende factoren waarop u moet letten. De laadsnelheid is daar één van; die wordt gemeten in kw (kilowatt) en bepaalt hoe snel uw elektrische auto opgeladen kan worden. We begeleiden u stap voor stap bij het maken van de juiste keuzes, steeds afgestemd op uw persoonlijke situatie en de specifieke vereisten van uw auto.

Veelgestelde vragen

Het onderscheid tussen een 11 kw laadpaal en een 22 kw laadpaal ligt voornamelijk in de laadtijd; een hogere kw betekent sneller opladen. Dit is echter afhankelijk van het soort laadpaal, het type wagen en batterij, en of uw elektrische installatie thuis dit ondersteunt. Met onze deskundigheid zorgen wij ervoor dat u de keuze maakt die optimaal past bij jouw elektrische auto en uw dagelijks gebruik

Onze slimme laadpalen, zoals die van Eneco eMobility en Smappee, optimaliseren niet alleen het laadvermogen maar dragen ook bij aan een verminderde belasting van het elektriciteitsnet. Dit verhoogt de duurzaamheid van het algehele systeem. Bovendien draagt het gebruik van een thuislaadpaal bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot doordat de afhankelijkheid van op fossiele brandstoffen gebaseerde energie afneemt.

Thuis een laadpaal hebben betekent meer gemak omdat u uw elektrische auto kunt opladen wanneer het u uitkomt. Het is ook vaak goedkoper per kWh dan bij publieke laadpalen. Bovendien draagt een thuislaadpunt bij aan uw eigen duurzaamheidsdoelstellingen, aangezien u meer gebruik kunt maken van groene stroom.

Het juiste laadvermogen, gemeten in kW, zorgt ervoor dat uw auto efficiënt en binnen een praktische tijd oplaadt. Laadpalen met een hoger vermogen, zoals 22 kW, kunnen sneller opladen dan bijvoorbeeld 11 kW laadpalen, afhankelijk van uw type auto en accucapaciteit.

‘Load balancing’ is het vermogen van een slimme laadpaal om het laadproces af te stemmen op de capaciteit van uw elektrische installatie. Dit voorkomt overbelasting van het netwerk bij het tegelijkertijd gebruiken van meerdere elektrische apparaten en zorgt voor een veilig laadproces.

Het is van belang dat uw meterkast en elektrische installatie de extra lading van een laadpaal aan kunnen. Een professional kan dit voor u beoordelen en zo nodig aanpassingen adviseren om de installatie mogelijk te maken.

Een vaste kabel is direct verbonden met de laadpaal, terwijl een losse laadkabel opgeborgen kan worden. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en het type voertuigen dat u wilt kunnen laden. Sommige gebruikers vinden vaste kabels handiger, terwijl anderen de flexibiliteit van een losse kabel prefereren.

De oplaadtijd is afhankelijk van het laadvermogen van de laadpaal, het type en de capaciteit van de autoaccu, en of de accu helemaal leeg is. Over het algemeen kan een 22 kW laadpaal uw auto veel sneller opladen dan een normaal stopcontact of een 11 kW laadpaal.

De installatiekosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type laadpaal en de vereiste aanpassingen in uw meterkast. We bieden een persoonlijke offerte aan na een inspectie om u een nauwkeurige inschatting van de kosten te geven.

Afhankelijk van uw woonplaats kunnen er lokale of nationale subsidies beschikbaar zijn voor het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen. Het is de moeite waard om dit bij uw gemeente na te vragen of te onderzoeken welke regelingen er zijn.

Ja, zolang de voertuigen compatibel zijn met het type aansluiting en laadvermogen van uw laadpaal, kunt u ook andere elektrische voertuigen opladen. Dit is vooral handig als u bezoek krijgt van familie of vrienden die ook elektrisch rijden.

Thuis opladen kan zeer duurzaam zijn, vooral als u gebruikmaakt van groene stroom. Het draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en helpt bij het verlagen van de vraag naar fossiele brandstoffen.

WIj streven naar 110% klantentevredenheid

Wat zeggen onze klanten

Steve Bayens
Steve Bayens
Laurent en zijn team zijn kraks in het ontzorgen van de klant. nauwkeurige plaatsing en zeer propere afwerking met oog voor detail! En ze hadden nog de meest competitieve offerte ook! Zeker aan te raden! Bedankt alltec team ;-)
Bert Van Crombrugge
Bert Van Crombrugge
Alltec heeft een airco geïnstalleerd, Laurent heeft mij van in het begin alle uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en welke noden er het best passen bij mijn profiel. Alles is zeer correct verlopen, afspraken werden nagekomen. Op naar het volgende project met Alltec. Wordt vervolgd... Zeker en vast een aanrader!!
Luc De Ryck
Luc De Ryck
Installeren van lucht-lucht warmtepomp met binnenunits. Heel tevreden. Proper werk, top afwerking. Klant staat centraal.
pigeolet celine
pigeolet celine
Super entreprise. Electricien très réactif au respect des délais, Chantier fini dans les temps et pour un prix correct contrairement à d'autres entreprises qui essaie de nous voler. Je recommande vivement ALLTEC ! Merci à Laurent et à son équipe dynamique :)
Nicolaas Van Bladel
Nicolaas Van Bladel
In the end, we didn't accept the quote, but the communication was very friendly, correct and informative.
K.V
K.V
Professioneel bedrijf, kwaliteit prijs zeker in orde. Deze bedrijf raad ik zeker aan!
Joffrey Ysabeaux
Joffrey Ysabeaux
Super service, goed werk geleverd, heel proper en vriendelijke! Zeker een aanrader!