Voor al uw elektrische installatiesVraag uw vrijblijvende offerte aan

Van verlichting tot domotica

Wat uw elektrische behoeften ook zijn, wij kunnen u helpen. Wij bieden elektrische installaties in Lennik en omgeving voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar ook voor kleinere reparaties. Onze elektrische diensten worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit, vriendelijke service en snelheid. Dus als u elektrisch werk nodig hebt, kunt u op ons rekenen om de klus goed te klaren. We zijn blij om al onze markten te bedienen en we kijken ernaar uit om met u samen te werken. Bedankt dat u voor ons kiest!

Wij zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, verlichting en domotica maar we gaan ook verder dan dat om onze klanten te helpen bij elektrische installaties – of het nu gaat om iets kleins als het vervangen van een verdeelkast of een volledige verbouwing van het huis.

Contacteer ons
Elektrische installateur
Elektrische installatie in Lennik

Elektrische installaties bij nieuwbouw

Een huis is een enorme investering, en de meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven. Daarom is het logisch dat u het best mogelijke resultaat wilt, zonder uw budget te overschrijden.

Bij Alltec maken we samen met u een offerte op maat die rekening houdt met al uw behoeften en wensen. Deze offerte is opgedeeld in verschillende fasen, zodat u precies kunt zien welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Wij behandelen alles van kap- en slijpwerkzaamheden tot de oplevering en inspectie van de elektrische installatie.

U kunt er zeker van zijn dat uw huis precies zo wordt gebouwd als u wilt. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan uw droomhuis.

Renoveren

Bij de aankoop van een oudere woning komen er altijd bepaalde werkzaamheden kijken. Uw elektrische installaties zijn zeer belangrijk, zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid.

Wij komen ter plaatse en onderzoeken uw huidige installatie. Samen met u bespreken we welke werken nodig zijn om de installatie te laten voldoen aan de wettelijke voorschriften. De werken worden steeds correct, met de grootste zorg en op de afgesproken tijdstippen uitgevoerd.

U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische installatie aan alle geldende veiligheidsnormen voldoet.

Verlichting Lennik
Realisaties

Benieuwd naar onze elektrische realisaties?

Bekijk alvast enkele realisaties van onze elektrische installaties. en misschien ben jij de volgende op de planning.

Ontdek onze realisaties

Onze diensten

Alltec uit Lennik kan u voorzien van diverse diensten op het gebied van elektrische installaties, airconditioning, warmtepompen en sanitair.

We zijn trots op elk project dat we afwerken. Bekijk onze realisaties om wat van ons eerdere werk te zien. Zou uw project het volgende kunnen zijn? Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Bekijk onze realisaties

Heeft u vragen of
wenst u een gratis offerte?

Neem hier contact met ons op